Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنکور 1400 موضوع دیروز برنامه پیک بامدادی رادیو ایران بود. کنکوری که علیرغم شروع موج پنجم کرونا برگزار شد و با حواشی زیادی از نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی گرفته تا قطعی برق در حین آزمون همراه بود. اما در کنکور امسال داوطلبان با مساله دیگری نیز روبرو شدند و آن برخورد با سوالاتی بود که هرگز در طول ماه ها درس خواندن، در کتاب های درسی ندیده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق منجر به گلایه داوطلبان، خانواده های آنها و همچنین کارشناسان امر آموزش شد.
دکتر هامون سبطی دبیر کارگروه آموزش دیده بان شفافیت و عدالت معتقد است سختی سوالات در برخی دروس، توزیع نشده بود و تمام سوالات در درجه بسیار دشوار طرح شده بودند.
 وی گفت: گاهی اوقات هدف شناسایی استعدادهای برتریک درس خاص در کنکور است که در این حالت می توان با قراردادن 2 تا 3 سوال در سطحی بسیار فراتر از آموخته های داوطلبان عام ،نوابغ را شناسایی کرد. اما موضوع این است که در کنکور امسال در برخی درس ها تقریبا تمام سوالات نه در سطح متوسط و سخت بلکه در سطح بسیار سخت بوده که علت و چرایی موضوع باید به طور کامل شفاف سازی شود.
وی ادامه داد متاسفانه شیوه غلط و غیراستاندارد دیگری نیز در امر آموزش و پذیرش در کشور ما وجود دارد و آن این است که حدود 600 هزار داوطلب خواهان دستیابی به تنها چهار هزار صندلی هستند که این پدیده در هیچ کشوری دیده نمی شود و استاندارد سازی کنکور ایران را با آزمونهای سایر کشورها غیرممکن می سازد.
در ادامه برخی کارشناسان آموزش و پرورش نیز با انتقاد بر نحوه طراحی سوالات آنرا عامل بی اعتمادی داوطلبین به کتب درسی دانستند و گفتند:  اینکه سوالات برای محک داوطلبین از درجه سختی بالایی برخوردار باشد بد نیست . اما اینکه نمونه ای از این سوالات در کتاب درسی نباشد و نتوان با خواندن کتاب های درسی به عنوان منابع کنکور به آنها پاسخ داد، خود باعث بی اعتمادی به کتب درسی و از طرفی اعتماد به کتب آموزشگا ه ها و مافیاهای کنکور می شود.
حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس نیز با انتقاد از این موضوع ، قول مساعد بر پی گیری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مبنی بر چرایی اتفاق پیش آمده و پی گیری توسط رئیس سازمان سنجش آموزش کشور را داد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد