Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:23:44 GMT

با دیدن سوالات ریاضی نمی‌خواستم ادامه دهم!

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۹۹۵۷

با دیدن سوالات ریاضی نمی‌خواستم ادامه دهم!

ایسنا/خوزستان رتبه ۸ کنکور تجربی گفت: سر جلسه کنکور با دیدن سوالات ریاضی به خاطر ترس از موفق نشدن نمی‌خواستم ادامه دهم اما ادامه دادم و ترسم را شکست دادم و این، تبدیل به موفقیت شد؛ پس خیلی مهم است که در کنکور از نظر روانی آماده باشیم.

محمدحسن فلاحت دانش‌آموز اهوازی ۱۸ ساله‌ای است که در کنکور سراسری ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه ۸ کشوری در رشته تجربی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفت‌وگو با ایسنا، می‌گوید: همیشه روحیه پیشرفت و جستجو را در وجود خودم داشتم و البته یکی از علائقم درس خواندن بود. از اول دبستان علاقه‌ام یعنی درس خواندن را دنبال و در طول این ۱۲ سال آن را با هدف دنبال کردم.

سه سال تلاش برای رتبه تک رقمی

این دانش‌آموز اهوازی ادامه می‌دهد: به دست آوردن رتبه تک رقمی، کار چند ماه یا یک سال نبوده بلکه نتیجه تلاش مستمر است اما قطعا بیشترین بازدهی و نتیجه‌گیری را از سه سال آخر به دست آوردم.

نقش خانواده در موفقیت در کنکور

محمدحسن درباره نقش مهم خانواده‌اش در موفقیت در کنکور می‌گوید: پدر، مادر و برادرم قطعا در موفقیتم نقش زیادی داشتند و حتی در ماه‌های آخر جای خواب خودشان را به من دادند تا راحت‌تر باشم. در ماه‌های آخر مانده به کنکور، خانواده همه کاری می‌کردند تا آرامش کامل داشته باشم. معلمانم هم راهنمایی می‌کردند و مخصوصا از مدیر دبیرستان شهید بهشتی آقای منجزی و معاون آموزشی آقای نبی تشکر می‌کنم زیرا نقش بسیار بسزایی داشتند.

توصیه‌ای به کنکوری‌ها

وی در ادامه با اشاره به چند توصیه برای دانش آموزان کنکوری، بیان می‌کند: به داوطلبان و بچه‌های کنکوری توصیه می‌کنم که حتما آرامش خود را حفظ کنند و این گونه نباشد که به خاطر ساعت مطالعه، تنش در خانواده، وضعیت مالی ضعیف و... به خودشان فشار بیاورند و اگر مشکلی به وجود آمد هم اصلا خود را نبازند. البته سر جلسه کنکور هم باید آرامش خود را حفظ کنند و چه در کنکور با سوالات سختی روبه‌رو شوند و چه در زندگی شخصی مشکلاتی برایشان پیش بیاید، بدانند که همه ممکن است با این مشکلات روبه‌رو شوند.

با دیدن سوالات ریاضی خواستم ادامه ندهم!

این دانش‌آموز اهوازی افزود: سر جلسه کنکور با دیدن سوالات ریاضی به خاطر ترس از موفق نشدن نمی‌خواستم ادامه دهم اما ادامه دادم و ترسم را شکست دادم و این، تبدیل به موفقیت شد. پس خیلی مهم است که در کنکور از نظر روانی آماده باشیم.

نقش امکانات در موفقیت

فلاحت درباره نقش کتاب‌های آموزشی و امکانات در موفقیت در کنکور عنوان می‌کند: البته درست است که کتاب‌های آموزشی، معلمان و سطح مالی خانواده در موفقیت مهم است اما مهم‌تر از آن، خود دانش‌آموز است که باید آرامش داشته باشد و از نظر روانی، آماده موفقیت باشد.

او درباره انتخاب دانشگاهی که می‌خواهد در آن تحصیل کند، می‌گوید: هدفم دانشگاه تهران است اما بین انتخاب دو رشته پزشکی و دندانپزشکی مردد هستم و ان‌شاءالله در روزهای آینده تصمیم خواهم گرفت.  

به گزارش ایسنا، حسن و حسین قیم نیز دو دانش آموز دوقلوی ۱۸ ساله اهواز نیز امسال به ترتیب رتبه‌های ۵ و ۱۲ تجربی را به دست آورده‌اند.

حسن قیم در این باره به ایسنا، می‌گوید: در مدرسه شهید بهشتی اهواز درس می‌خواندم و امسال موفق شدم رتبه ۵ کشوری در رشته تجربی را به دست بیاورم. درس خواندن جدی را از تابستان پایه دهم شروع کردم و از آنجایی که خواهر و برادرانم قبل از من و حسین کنکوری بودند، خانواده من کاملا با جو کنکور آشنا بودند و فضای منزل را به شکلی تدارک دیده بودند که بتوانیم راحت‌تر درس بخوانیم و از طرفی برای‌مان برنامه‌ریزی هم می‌کردند.  

کنکور پیچیده نیست‎

او ادامه می‌دهد: اگر دانش‌آموزان خود را با حواشی کنکور و افرادی که وعده قبولی و تست زدن بالا در کنکور را می‌دهند درگیر نکنند، به نظر من کنکور پیچیده نیست‎. از طرفی اگر کنکور زیادی برای دانش‌آموز مهم باشد، حتی می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد و باعث خراب کردن کنکور شود.

حسن درباره انتخاب رشته عنوان می‌کند: من و حسین قصد داریم هر دو در یک رشته و یک دانشگاه یعنی پزشکی دانشگاه تهران تحصیل کنیم.

کنکور وسیله است نه هدف

حسین قیم نیز در گفت‌وگو با ایسنا، بیان می‌کند: من توانستم رتبه ۱۲ تجربی و ۱۸ زبان‌های خارجه را به دست بیاورم. کنکور از نظر من یک هدف نیست بلکه یک وسیله است. من و حسن دوست داشتیم در رشته پزشکی دانشگاه تهران درس بخوانیم و اکنون هم انتخاب اصلی هر دوی‌مان دانشگاه تهران است.

او در پایان می‌گوید: بچه‌هایی که کنکور دارند به این نکته توجه کنند که اصلا ترس نداشته باشند و روز کنکور را یک روز عادی مثل سایر روزها بدانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان کنکور سراسری رتبه های برتر کنکور دانشگاه تهران خواستم ادامه دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد